Egy 100-120 literes akvárium mennyibe kerül, beszerezéskor és fenntartáskor kb?
én használtan vettem 8 ezerért 100 literest, de újan sokkal több. Expressz hirdetéseket érdemes nézni.
Vagy ha pesti vagy, és csináltatni akarsz, akkor ő egy elég olcsón és nagyon szépen dolgozik, megcsinálja neked méretre amilyet akarsz, ás házhoz viszi: [link]
Vagy készen itt vehetsz újat tetővel, most úgy emlékszem hogy 26ezer Ft-ért láttam 100 literest (de inkább hívd fel, mert az is lehet, hogy 36ezer Ft volt, már nem emlékszem:
Aztán kell venni egy szűrőt 5-10ezer Ft attól függ mennyire márkásat veszel.
Kell 2 nagy zsák kavics bármely díszhalasnál kapsz, az legyen 2500 Ft
Aztán ha kellenek növények is, azt ha rendelsz netről talán olcsóbb.
De a növényeket, halakat később is megveheted, minden hónapban veszel egy két valamit, aztán egy idő után megtelik :)
Ha nem gyári akváriumot veszel tetővel világítással együtt, akkor kell csinálni egy lámpát is a tetejére:
Lámpa:
A TUNGSRAM bolt nyitva:
Hétfő-Péntek 10-17:30h
Bécsi út 67.
Mobil: +36-70-31-00-878
Bemész, aztán veszel 2db 60cm-s neont, hozzá gyujtót, trafót, kábeleket, és megmondod az eladó srácnak, hogy rajzolja le a bekötést, hazamész, és összerakod, akkor a világításod meg lesz olcsón, és nem kell venni drága gyári lámpát.
Én ezt csináltam és nagyon segítőkész a gyerek, egyedül van ott egy kis boltban szóval lehet vele beszélni, kérdezni pl hogy akváriumba milyen fénycsövet javasol, meg ilyenek.
-------------------
fenntartás, hát elég sokmindentől függ. Pl hogy mekkora lámpa van benne, hány wattos, akkor az mennyire zabálja neked a villanyszámlát otthon, akkor milyen halak vannak benne, mit esznek.
Egy 112 literes szett 26e körül van. A jobb boltokban készítenek méretre is, de akkor tetőt nem tudsz rá szerezni.
Nem érezhető a villanyszámlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!