Tart valaki naphalat akváriumban vagy kerti tóban?
Nehéz a tartása?Manapság hol lehet fogni,milyen tóban/patakban?
Évek óta nem sikerült már fogni,és sügér sem jön igazán.
Az jó lehetett :)
Kaposvártól kb 40 kmre lakom.A töröcskei tavat is láttam már.Egyszer megpróbálkozok ott akkor.
Mi most fogtunk a nyáron a Velencei-tóban három naphalat,és az óta akváriumban tartom,melynek méretei:30
cm hosszú,20 cm magas,és 16 cm széles.(Persze ezek kerekített értékek.)Nagyon jól megvannak,perze ezek még nem túl nagy példányok.Szerintem megfelelő mennyiségű növényzet mellet,lélegeztetővel szűrő nélkül is jól megvannak,persze a heti vízcsere kötelező.Az etetésüket kis darab párizsi(felvágott) teszi ki,de ott kell állni mellettük,és csak addig szabad bedobni a párizsi darabokat(persze egyenként)amíg megeszik őket.Ha sokat rakunk be,akkor megrohad a vízük.Mindenkinek sikeres naphaltartást kívánok,és kérem,akinek kérdése van,vagy ötlete az írjon nekem priviben!
Az E-Mail címem:fnagykisi@citromail.hu
Üdv mindenkinek. 13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!