Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A kisfiamnak szeretnék összeál...

Kissné Tahi Erika kérdése:

A kisfiamnak szeretnék összeállítani egy akváriumot (kezdő akvaristaként) úgy, hogy különböző mesefigurákat teszek bele dekornak. A boltban kapható műanyag mesefigurák jók erre a célra? Ha nem, akkor milyen anyagból lehetnek dekorok akváriumba?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kioktattalak, hanem egy teljesen normális választ adtam, ahogy a többiek is. Ha csak a téged megerősítő válaszok érdekelnek, akkor ne kérdezz, hanem csináld ahogy jónak látod. Csak segíteni akartunk, de ahogy érzed...
2010. szept. 16. 22:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem a megerősítő válaszok érdekelnek, ugyanis nem azt kérdeztem, hogy tehetek-e akváriumba mesefigurát, vagy azt, hogy szerintetek ez helyes-e?! Én annyit kérdeztem, hogy mit ajánlotok, milyen anyagból legyen. Tehát nem megerősítés kell és a te válaszod pedig nem a kérdésemre volt válasz, hanem okoskodás. Ennyi.
2010. szept. 17. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igaza van a kérdezőnek! Épp ezért nem írok ide kérdéseket pedig egy cosmó lenne:S Egyébként meg aranyos az a spongyabobos akvárium :) Szerintem azt érdeklődd meg :) És jobb ha a díszhal üzletekben kérdezel ilyet mert ott normális válaszokat adnak de ne egy üzletben kérdezd meg ! ( nem sokat segítettem és bocsi.. ) ( Woody )
2010. szept. 19. 16:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, igen, a Spongya Bobos akváriumot már megnéztem, nagyon aranyos és vidám dolog. Tökéletes ahhoz, hogy egy apró gyerkőc érdeklődését felkeltse a halak iránt és hogy megismerje egy kicsit a vizi világot.
2010. szept. 19. 20:36
 15/15 anonim válasza:

Hát neis haragudj...Murr egyáltalán nem "okoskodós" válaszokat ad, nézd meg a többi topikban. Rendesen bánik mindenkivel(ahogy én vettem észre...)

Mellesleg:

"A boltban kapható műanyag figurák jók erre a célra?"

Nem! Ezt próbálták normálisan elmagyarázni.

"Ha nem, akkor milyen anyagból lehetnek dekorok akváriumba?"

Ezt sajnos nemtudom, de a boltnak az eladója(ahol a halakat veszed majd) talán tud segíteni.

Én azért örülnék, hogy valaki egyáltalán ilyen válaszokat ad...

2010. szept. 22. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!