Segítség! Mit tegyek? Mi lehet a baja?
Az egyik legyezőfarkú guppimnak egy óriási szelet hiányzik az uszonyából, a többi része pedig olyan, mintha össze lenne ragadva. Szóval olyan mintha fecskefarka lenne. Már raktam be neki gyógyszert, de nem segít, és nem hiszem, hogy bakteriális lenne, mert egyik halamnak sincs semmi baja rajta kívül. Uszonyrothadás tuti nem lehet, láttam már olyat és az teljesen más. Sehol nem találtam ehhez hasonló betegséget. Mit tegyek még? Nagyon aggódom, kérlek, segítsetek!
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Az a baj, hogy nem csíphette le egyik sem, tudom, mert ilyen alakban egyszerűen nem tudják lecsípni vagy letépni, mert nem lehet.
Amúgy az a gyógyszer amit beraktam az is sárgásra festi a vizet és ugyanúgy fel kell oldani vízben előre,de az nem aquafurán. Egyébként majd kipróbálom, köszönöm!
Mindent megpróbáltam, de elpusztult szegényke...
Mondjuk jobb is így, már nagyon szenvedett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!