Kék neon halak mellé milyen mutatós halakat lehet tenni?
Figyelt kérdés
Azt értem a mutatós alatt hogy pl nem lazac, hanem valami színes esetleg. (Guppykat nem szeretnék azokat nem igazán kedvelem(2022. márc. 6. 00:38
3/16 anonim válasza:
Szia, nekem a neonjaim mellett vannak color tetrák nekem rózsaszínok vannak de lehet kék, zöld bármilyen😊
4/16 anonim válasza:
Mekkora az akvárium és jelenleg mennyi halad van?
5/16 anonim válasza:
Mekkora a az akvárium és menyni halad van? Amíg nem tudjuk ezt nem tudunk segíteni.
6/16 A kérdező kommentje:
15 neon. És 70 literes akvárium
2022. márc. 6. 18:56
8/16 A kérdező kommentje:
7: hogy lenne sok ha raj ban érzik jól magukat?! Az lenne a baj ha 2 db lennexD ha nem értesz hozzá minek írsz?
2022. márc. 6. 20:15
9/16 anonim válasza:
8
Te nem értesz hozzá. 15 neonhalak minimum 100l kell, de még oda is sok egy kicsit. Tipikus kezdő vagy aki összezsúfol egy csomó halat aztán csodálkozik, hogy majd döglenek.
10/16 A kérdező kommentje:
9 öcsém most cseréltem át őket ebbe a 70 akvárium amúgy meg 200 literesbe vannak, a kérdésre válaszoljon akinek van esze is hozzá. Ilyen dogtestu kutya csókolom 😁😉😚
2022. márc. 6. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!