Egy 112 literes akvariumhoz eleg Aquael Fan Plus 3 belso szuro?
Meg ures az akvarium, jelenleg tervezem hogy legyen. Az tuti hogy ezek a halak lesznek benne:
8 db feher tetra
4 db danio
6 db neon tetra
5 db pandaharcsa
4 db torpe szivoharcsa
Feltetlen fog kelleni kulso szuro is? Ha igen akkor ajanlanatok egy viszonylag olcso, de hatekony szurot?
Szia.Saját véleményem nem vagyok szakértő.
De én szerintem sok a hal egy ilyen szürö 112L vizet megszür kevés halal és növényel.Szerintem jobb lenne egy külsö szűrö ha már szerintem akkor jot vegyél ne legyen bajod vele nekem jelenleg otthon 6 akváriumom van és a legjobban az OASE márkával vagyok meg elégedve neked tökéletesen lenne egy Oase FiltroSmart 200(31.508,06 forint).De viszont vannak jó teljesitményü olcsob szürök is mint például: Tetra EX 600 Plus (28.766,28 forint) vagy Aquanova NCF 800 (24.793,57 forint).
Én nekem ezek mind vannak otthon de viszont az Oase az a legeröseb és legcsendeseb.
Remélem tudtam segiteni. :)
Nem elég az a belső szűrő amit te írtál. Ekkora mérethez egy külső szűrő jól jönne. Mondjuk amit a 2es írt azok közül. Vagy nézz szét használtan, ott jóval olcsóbbak az nagyobb szűrők is. Viszont ott figyelj arra, hogy kitől veszed.
Amúgy meg a dánió csapathal, szóval 4 helyett vagy 10-12 kellene. A színes tetrahalak pedig génmódosítottak, amit törvény tilt, mégis vannak halas boltok ahol árulnak. Visszataszító és erkölcstelen részemről olyat tartani és támogatni ezt az irányt
Nem tudta szerintem mivel minden kibeba... állatkereskedés árulja kb.Mivel nagyon szépen viritanak és tetszik az embereknek.
Használt kűlsö szürövel az a baj hogy nagyon megbizhato helyröl kellene venned másképp lehetséges hogy ereszt és akkor alkatrész stb stb és ugyan ott vagy mint egy újal..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!