Mennyibe kerülnek átlagosan a tengeri akváriumi halak?
Ha lehet akkor így szeretném pl: bohóchal: kb 2000-5000 Ft, csikóhal: kb 5000-10000 Ft stb
Ja és még az érdekel hogy hol lehet kapni? Mert a legtöbb kereskedésben csak édesvízieket árulnak.
Hát a fene se tudja, bohóchalat Horvátországban láttunk ott úszott velünk szembe, és a kis genya meg is akart támadni, nem is félt :)
El tudom képzelni, hogy ezeket hozzák, de nyilván lehet tenyészteni is.
A nyugati Pu-nál, a westendben a legfölső emeleten (a bejárathoz, vízeséshez közel) van egy akvarisztika, ott lehet kapni. Ma voltam ott. Láttam bohócot, meg valami kék halat, meg volt valam csíkos izé is, meg valami nagy szúrós izé is, meg tengeri rózsa, meg élőkő, ilyenek vannak ott. A bohóc mintha olyan 4-5ezer Ft körüli áron lett volna, de nem biztos. Valami ilyesmi :)
Egyébként vasárnap is nyitva vannak, du 6-ig.
Itt van egy oldal, ami felsorolja ezeket a halakat:
Sajnos ár a legtöbbhöz nincs kiírva, viszont telefonszámuk van, meg tudod kérdezni.
Általában vadon fogottak a halak, mert az akváriumban a legtöbb nem, vagy csak nagyon nehéz és drága körülmények között szaporodik, tehát inkább nem foglalkoznak vele, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!