Meg fog vakulni mindenképp?
Figyelt kérdés
A sziámi harcoshalam (betta) szemében észrevettem kis színes pigment pontot. Sajnos amikor vettem nem tudtam hogy ő dragonscale. Fehér foltos volt, pár hónap alatt nagyon kiszínesedett, és most teljesen kék.
Ez azt jelenti hogy előbb-utóbb rá fog terjedni a színanyag az egész szemére?
2021. aug. 29. 17:39
3/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a privátot, szerintem hasznosabb ha más is látja, akinek hasonló kérdése van.
2021. aug. 29. 17:57
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, oké :)
2021. aug. 29. 17:58
5/8 anonim válasza:
Szia! Vidd el Hétfőn állatorvoshoz, ad rá valamit, az lenne a legjobb
6/8 A kérdező kommentje:
Ez nem betegség, hanem a tenyésztés következménye, ezért nem foglalkozik vele állatorvos.
2021. aug. 29. 18:05
7/8 Salx Narval válasza:
Ha a pikkelyburjánzás nem zárja el a szemét akkor nem. Amúgy én betegségnek tartom még akkor is ha ezt idióta emberek direkt idézték elő. Ez nem nemesítés és tenyésztés hanem szándékos megnyomorítása az állatnak önös érdekből. Szóval a vakság fején lévő pikkelyek növekedésétől, vaskosodásától függ. Volt már vak halam, náluk ez nem akkora probléma, pláne ha nem társasban van. Amúgy sajnos semmit nem tudsz tenni ellene, tartsd jó és kb ennyi.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Salx, reménykedem akkor hogy szerencsés és nem fog a pikkely ráterjedni az egész szemére. Nem értem hogy ilyen súlyos következményekkel járó változatokat hogy szabad tenyészteni, forgalmazni.
Ettől eltekintve egészséges, élénk. Egyedül él sok növénnyel és egy csigával.
2021. aug. 31. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!