A guppik gyorsan elpusztulnak?
Eddig akarhany guppit vettem egy sem elt tovabb 1 honapnal.
!Vagyis! 1 guppi volt aki fél évig élt az aksiban, nagyon sajnáltam amikor lattam h lent fekszik az aljzaton es mar alig lélegzik... Szval nem tudom h csk nalunk, vagy masoknal is ilyen rovid ideig elnek a guppik. Tapasztalatok is érdekelnek. A tobbi hal tovabb el/elt.
Esetleg rosszul csinalhatok vmit?
120l-es aksi
3Xifo,
Molly (1gömb, 2black)
?pöttyös? 2Pancelosharcsa,
3algaevő anci
Es tegnap pusztult el az utolso guppim:(
Egyebkent a tobbi hal jol erzi magat, a nagy aksin kivul 2 kis akvarium is van, egyikbe a kis xifók (nem tudom mikor születtek , de már ha minden igaz ma átmennének a nagyba) ,
es kis black mollyk vannak, amik kb 2 hete szulettek,
A masikba pedig 25 kis anci van...(kb 3 hete szulettek)
Az osszes kishal nalunk szuletett, es jovo het keddre terveztuk h veszunk halakat... Nyugi! Az ancikbol 3at hagyunk, a tobbiek nem maradnak, osszesen 3 kisxifo maradt, es 3 black molly ez a 6 hal megmarad, egyebkent meg nem nagyok, ha latom h kicsi nekik az aski, amit nem hiszek, akkor nem maradnak... Sajnos sokat megettek a nagyok...:( es a xifok kozul volt aki elpusztult vmiert. A nagy melegre tudok gondolni, de minden nap hűtöm a vizuket, probalom 26°C-on tartani. Mind3 aksiba. Na mindegy a leirasom nem lett nagyon osszeszedett, de remelem ertheto lett... Ha meg kell vmi, irok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!