Tegnap sikerült a férjemnek 4 db betta splendens nőstényt venni. Sajnos nem voltam vele, így elhozta őket egy privát személytől. (Ha látom, nem vesszük meg!!!) 2 db nőstény ferde pozícióban úszik nehézkesen és görbék. Mi lehet a gond?
Tegnap sikerült a férjemnek 4 db betta splendens nőstényt venni. Sajnos nem voltam vele, így elhozta őket egy privát személytől. (Ha látom, nem vesszük meg!!!) 2 db nőstény ferde pozícióban úszik nehézkesen és görbék, púposak. Nem találtam megfelelő választ a kérdésemre a "guglin". Esznek. Az biztos, hogy nem volt megfelelő a tartási körülmény, (8literben 8 hal) kb 6-8 hónaposak. Elég kövérek. Nála születtek és speckó bettatápot kaptak kezdettől fogva.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Altassam el őket vagy kezelhető?
Szia!
Facebookon vannak jó akvarisztikás csoportok, esetleg ott is megkérdezheted, nagyon segítőkészek! :)
Igen gondoltam erre is. Nem volt korrekt az eladó sem, de messzebb lakik, így nem visszük vissza, úgyhogy most alakítok nekik ki külön részleget az aksiban, ahol pihenni tudnak.
Valamint vitaminozom majd őket, hátha segít. Ami még furi volt, hogy fehér a kloákájuk és elég világos volt a mulm. Remélem nem lesz gond velük. Köszi a válaszokat. Sajnos képet nem tudok csatolni
Nem dülledtek és nincsenek felborzolódva sem. Gondoltam erre is, de remélem nem ez lesz a gond. Úszóhólyag probléma sem valószínű. Egy biztos, hogy nálam úsziuk kell, (240l) hátha egy kicsit "megizmosodnak". (vannak pihenő helyek!) Amint látom a betegség jelét, természetesen teszek ellene. Olyan kis korcsos kinézetűek valóban. Nem kizárt a beltenyészeti probléma.
Annyit megtudtam, hogynem kaptak elő táplálékot :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!