Aranyhalat lehet tartani 100-200 liternél kisebb helyen?
van 1 nagy bólés tálam akváriumnak berendezve már sok ideje megy szépen beállt 1 év alatt volt egy harcolóshalam szép nagy úszós hím de sajnos a hónap elején elvitte a fátyol kór amit élő tubiflexxel hozhattam be tavaly, a boltba meg éppen jöttek ilyen hólyagos szemű aranyhalak meg ilyen érdekes
hagyományos alakú aranyhal de barnás vagy inkább bronz színnel és akarok ilyet, mennyi idő mire kinövik? neten 100-200 litert olvasok mindenol de szerintem elég kisebb is nem olyan nagyok ezek a halak természetesen a talajt kihipóztam meg kidobtam a dekort stb. és újat kapnak hogy az előző hal betegségét ne kapják meg
rossz szándékú emberek ne írjanak kösz
Következő kérdés pár nap múlva:
Miért pipál a hal a víz tetején?
Miért úszik az oldalán a hal?
Mi baja lehet a zaranyhalnak???
Tudod a világ azért fejlődik. Régen oroszlánokat tartottak 5 m2-en mert egész nap csak aludtak, évekig eléltek így amig meg nem őrültek. Akkor mindenki azt hitte elég nekik ennyi, ma már mindenki elborzad ettől.
Most még ott tartunk hogy a halaknak elég enni adni, de a jövőben csak az tarhat fogságban állatot aki vizsgát tesz belőle, a többit ki se szolgálják mint egy fegyverboltban. A fogságban tartott állatot aktívan motiválni kell majd, a hormon és idegrendszerük helyes működése érdekében. A tápláléknak kötelezően tartalmaznia kell majd vadászható élő eleséget, Az egyterű medencék a gömbakváriumokkal lesznek egy kategória. A koca akvaristáknak lesznek akciós szilikonhalak vazelinben extra garanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!