Megmarad az aranyhal télen vízmelegítő nélkül szobában?
Hát ez attól függ. Hány fok van abban a szobában 16 vagy 24?
Ha 24 fok van akkor szerintem nincs gond. De én ezt annyira nem tudom, remélem még más is fog írni akinek vannak halai.
Szia!
Nekem több éves naaagy aranyhalacskáim vannak. fél évvel ezelőtt eltörtem a vízmelegítőt s azóta nincs újabb. A halaim olyan vígan élnek azóta is, hogy csak na! Egyre dagibbak. :) Ők azok a halak akiknek semmilyen különösebb igényük nincs. Édesapám kertjében van egy tó, sé a szomszéd kisgyerek abba engedte megunt halait(arany) 5 évvel ezelőtt kb. Nos ők még enni sem kapnak és télen a befagyott vízben is vígan elvannak. Minden tavasszal egész kis újabb sereg halacska "olvad" ki! Szóval nyugi!
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Még egy kérdésem lenne: 1 év alatt körülbelül mekkora méretű lesz egy fátyolosfarkú?
Nekünk 8 éves aranyhalaink vannak a kerti tóban... Akkorák már, mint egy borjú :o) Most is be van fagyva, sőt kb 10 cm hó is van rajta. De biztos vagyok benne, hogy tavasszal lesz megint egy két új halacska, akik mégcsak feketék, de aztán gyönyörűen bearanyozódnak.
Olyanok, mint az emberek :o) Télen hideg van melegítik egymást :o) ;o) Nem kell nekik melegítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!