Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Vannak az akváriumi növények amiket rendeltem és eggy időben vele megrendeltem az akváriumot is,dea növények megérkeztek,az akvárium pedig hosszas érdeklődés után kiderült hogy kb március végére ide ér.Amit tudtam megtettem,bele raktam őket egy 10l es vödörbe felülről kapnak fényt a leglámbából,növénytápot is csepegtettem nekik,és holnap majd veszek folyékony Co²-őt.De az ellena kérdésem ,hogy ajánlott e beleültetni földbe őket,hogy több tápanyagot tudjanak felvenni,vagy kibírják 2,3 hétig a kis szivaccsal vagy mivel a gyökerükön?2021. márc. 4. 17:42
1/2 Salx Narval válasza:
Erre az időre felesleges leültetni, hagyd őket a kosárkában úgy ahogy kaptad. Tápozni is felesleges inkább a víz felét cseréld le hetente, azonos hőfokú pihentetett vízzel. Ügyelj rá, hogy tényleg kapjanak kellő fényt, ha kell használj több vödröt. Nézd át nem algás e valamelyik ha kell most van idő az eltávolításukra.
2/2 Salx Narval válasza:
Azt tegnap elfelejtettem leírni, hogy pontosan így kellene eljárni mindig az új növények vásárlásakor. Ha a vödrök helyett még egy felszerelt karantén akváriumot is vennél és abban figyelnéd meg a növényeket és az új halakat azt mondanám profi vagy.:D Tudom, hogy ezt most a kényszer hozta így de legközelebb is hasonlóan járj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!