Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halat vegyek?

Milyen halat vegyek?

Figyelt kérdés

Barátomnak szeretnék az akváriumába egy kis halat venni (ezt kapja névnapjára).

Csak nem értek a halakhoz. Van neki azt hiszem zebra dánió, egy aranyhal féleség, egy harcos hal (fiú), meg ilyen harcsa szerű kis lények, elvileg az takarító hal.

Milyet vegyek, ami "szép"? :D

2010. aug. 17. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A Kifilézettek a legfinomabbak!
2010. aug. 17. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
A harcos hal mellé jól meg kell gondolni,hogy mit veszel.Mekkora az akváriuma?Nekem a bettám jól elvan a neonokkal a citromlazaccal az ékfoltos razbórával a blackmollival.Ezekből többet vegyél,mert úgy érzik jól magukat.
2010. aug. 17. 09:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Pont azért kérdeztem, mert én is úgy tudtam, hogy a harcos hal mellé nem mindegy, milyen. :) De persze majd az eladót is megkérdezem, ha megyek venni.:)

A filézett halnak pedig nem hiszem, hogy örülne. :D

2010. aug. 17. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
én a harci halat de az melé nem szabad egy másik halat rakni mert megöli az enyém is íigyjárt vettem egy harci halat és be rakatam melé másnap meg a harcihal kinyomta a szemét ki tépte a pikkejét de szerencsére nem döglöt meg
2010. aug. 17. 19:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Az igen. :S Neki a harci hal mellett vannak mások is, de azokat nem bántja.
2010. aug. 17. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Harcoshal mellé olyan halat vegyél, aminek pici az uszonya és nem túl feltűnő. A guppik fátylát például gyakran fenyegetésnek veszik és támadnak. Ha van elég hely, akkor 10 neonhalat vehetsz például, nagyon szépen mutatnak és ők 100%, hogy jól kijönnek a sziámival. Viszont rajhalak, kevesebbet nem vehetsz belőlük és ha nincs elég hely, akkor le kell mondanod róluk.
2010. aug. 18. 14:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Elég nagy az akvárium, pontosan nem tudom, hány literes, de jó nagy, és ehhez képest most csak pár hal van benne. :)
2010. aug. 18. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én inkább megkérdezném a pasimat, hogy neki melyik hal tetszik. pl nekem most a frenatus a kedvencem.
2010. aug. 23. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!