Hogyan csinálják ezt?
én már próbáltam többféle füvet, meg hemianthust is, az a baj, hogy nagyon sok fény kell nekik + táptalaj, meg co2-t bele engedni... hát nekem még így sem maradt meg szóval elég lehetetlen.
Bár volt egy fűfél, a kicsit sötétebb, talán kardfű, ami úgy jobban bírta, viszont nemigazán szaporodott. És ahhoz, hogy jól nézzen ki az akvárium, akkor meg bazi sokat kell venni belőle.. :/ hát nemtudom.
Ami még a legegyszerűbb lenne, ha fognál egy múanyag rácsot, aztán vennél jávai mohát, és azt így belefűzögetnéd a rácsba, és a rácsot le raknád alulra.
Alá meg nem raknál semmi aljzatot. A jávai moha meg ahogy nőne, az úgy szépen beteríteni az egész rácsot.
Na szóval ez a legolcsóbb megoldás.
Ha kérsz, vagy veszel egy ilyen dobozt amibe szoktak lenni gyümölcsök a zöldségeseknél, az ilyen fekete rácsos doboz.
Annak kivágod az alját, akkor megvan a rács.
Jávai mohát meg veszel mondjuk 3 adagot, aztán azt tekered rá a rácsra, és akár fekete cérnával is rákötözheted ha úgy könnyebb. Aztán a moha majd benövi teljesen a rácsot, és akkor jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!