20 l-es akváriumban milyen hal tartható sikersen?
Figyelt kérdés
Mert voltak halaim, mindent elkövettem, de előbb után végük lett....sokat takarítottam volna?2010. aug. 16. 12:02
1/11 anonim válasza:
1csapat zebradánió az soha nem döglik ki, nagyon strapabíró, és olcsó is :)
2/11 anonim válasza:
Én fátyolfarkú alanyhalat tartok. :D Elég nagy, szóval csak egyedül van. Eleinte 3-an voltak, egész kicsikék, de ajándékban kaptam egy kisebb algaevőt, és azzal fertőzést vittem be az akváriaumba. Csak egy maradt meg, de ő most él és virul, és bazi nagyra nőtt. :)
3/11 anonim válasza:
Szia!Aranyhalat semmi képpen se tarts 100liter alatti akváriumban! 6dánió vagy neon mehet bele több semmiképpe se, de csinálhatsz nano akváriumot is galaxy razbórákkal és törpe páncélosharcsákkal amanda lazaccal
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segítettetek, mert volt benne szivárványos guppi , kardfarkú hal, de egyik sem bírta sokáig
2010. aug. 16. 15:41
5/11 A kérdező kommentje:
A dánió menyibe kerül?
2010. aug. 16. 15:44
6/11 anonim válasza:
100-200 forintba kb, plázás halasnál 300 is akár.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor nem nagy ár....:)
2010. aug. 17. 17:35
8/11 anonim válasza:
Nem, nem, de egy szép sziámi harcoshalnak is tökéletes ez a méret, ő is strapabíró és gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!