Milyen garnéláim vannak?
Figyelt kérdés
Vettem egy akváriumot amiben csak garnélák voltak kb 15 db de nem tudom milyen fajták megpróbálok képet feltölteni róluk2021. jan. 11. 15:54
2/8 anonim válasza:
Gondolom ahhoz ész is kellett volna, hogy a kérdést csak akkor írod ki amikor a képeket sikerült felszenvedned valahova :D
3/8 A kérdező kommentje:
Elsosorban ő érdekelne mert a hasán megjelentek apró fekete pöttyök amik néha mozgolódnak talán ikrák lehetnek és érdekel megmaradnak-e
Ők lennének azok, a minőségért elnézést kérek, nem kaputelefonnal csináltam csak a kép feltöltő program eléggé lebutította de remélem valaki meg tudja állapítani milyen fajtájúak.
2021. jan. 11. 16:04
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, kedves ITGuy lehetett volna annyi eszem de sajnos először használom ezt az oldalt így nem tudtam, hogy működik.
2021. jan. 11. 16:06
5/8 anonim válasza:
A piros az red cherry, a többi meg vadas(ha különböző színű garnélák összeívnak, abból vadas lesz, ez a színtelentől a barnáig bármi lehet)
6/8 A kérdező kommentje:
Szoval akkor van esely ra hogy edesvizben meg maradjanak az ivadekok?
2021. jan. 11. 20:42
7/8 anonim válasza:
Igen, ez a fajta csapvízben is tartható, sőt szaporodik is
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a segito valaszokat
2021. jan. 11. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!