Mennyi növénytápot adjak 112 literes akváriumba?
Figyelt kérdés
5 hete van meg az akvárium.
Lakói
20 vörös neonhal
8 panda páncélosharcsa
15 amano garnéla
Szűrés hydor prof 350, lily pipe beömlővel
Világítás 2x39watt 6500K 7 óra naponta
Növények:
Kocsány nélküli ambúlia
Indiai vizicsillag
Karolinai tündérhínár
Cryptocorine becketii
Anubias nana petite
Downoi pogostemon helferi
Hemianthus micranthemoides
Najas
Sagittaria subulata
Békalencse
A talaj mosott, savazott folyami homok, és apró, 2-3mm kavics keveréke, kapott 30 aquaplant táptablettát.
Eddig neptun növénytápot használtam, de nem az igazi.
Vettem tf plantert meg tf macro-t, ezekből mennyit adjak ? A gyári ajánlás tudom, felejtős.
2021. jan. 3. 14:00
1/7 Norbig válasza:
Egy kèp jó lenne hogy lássam mennyi a növènyzet,látatlanban 1ml planter 2ml macro-ra saccolom
3/7 Tevenyereggyarto válasza:
Ennyi állat mellé lehet ,hogy nem kell makro vagy csak minimális. A plantert kezd a gyári adag felével adagolni természetesen napokra lebontva s figyeld a növények (és algák) visszajelzéseit, ha hiánytünetek lépnek fel akkor lassanként emelsz, ha többlet mutatkozik akkor visszább veszel. Pár hét s kitapasztalod pontosan miből mennyi kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy döntöttem, hogy macrot csak vízcsere után adok 2ml-t, planter meg megy napi 1ml, ez kb. A gyári adag fele.
2021. jan. 4. 09:22
5/7 anonim válasza:
Amúgy CO2-d van? Nem hiszem, de valamilyen carbot is kellene adagolnod.
6/7 A kérdező kommentje:
Nincs, de folyékony carbot adagolok
2021. jan. 6. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!