Honnan tudjam mikor gyógyultak ki a halaim a darakorbol es milyen immunerositot ajanlotok/ajanlanak akvariumi halaknak?
(Molly, aranyhal, gurami, guppi, anci, pancelosharcsa, danio)
A tamado kommentek elkerulesenek erdekeben kozlom, 4 kulon akvariumrol van szo.
Szia.
Nem támadólag, csak jószándékúlag:
Ha valóban mind a 4 akváriumban egyszerre lettek darakórosak a halaid, Salx Narval utolsó félmondatát nagyon erősen ajánlom a figyelmedbe, miszerint
"értékeld újra a tartási körülményeket."
Ugyan azt akartam írni mint Zöldfülű Törpe. Szerintem az kicsit extrém ha négy különböző akváriumban egyszerre van darakór, ott valami kissé félre van csúszva.
És igen, a halbetegségek zöme tekinthető “tünetének/ jelzésének” a rossz körülményeknek mivel ez váltja ki. Szóval elsősorban a tartási körülményeket kell helyrehozni különben a betegség(ek) mindig visszajön(nek).
4 külön akvárium, és mindben darakór?!
Akkor mindenféle támadás nélkül annyit tudok érdemben hozzáfűzni, hogy le kéne cserélni az akvarisztikát mondjuk sárkányeregetésre.
Egy szoval sem irtam hogy mind a negy akvariumom darakoros lenne.
Nem az. Csak az egyik. Koszonom az ertelmes valaszt a tobbieknek meg hogy ilyren eszmeletlen okosak, plane neked utolso. Ezert megerte felkelned ma :)
“Egy szoval sem irtam hogy mind a negy akvariumom darakoros lenne.”
Azt írtad ,hogy darakórosak a halak s utána felsoroltad őket majd mindenki megnyugtatásául közölted ,hogy 4 külön akváriumról van szó. Elég egyértelműnek tünt ,hogy akkor mind a 4 akva fertőzött, másképp miért említenéd meg az egészséges halakat?
Aha! Így már teljesen világos!
Legközelebb egy kicsit jobban ügyelj a fogalmazásra...ezt csak úgy közlöm.
Amennyiben átértékelted a tartási körülményeket, és nem találtál kivetnivalót, úgy van némi értelme a halvitaminnak. Ellenkező esetben semmiféle immunerősítő, se varázslat, de még a végtelen kövek együttes ereje sem segít.
Ezt veheted nyugodtan szó szerint, le is pontozhatod, csak úgy közlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!