Mindegy a kövek elrendezése az akváriumban?
Igen, ha Mekka irányába fordítod a vörösesen fénylő fenyő színű obszidián követ (ügyesen craftold ki) akkor a halak befognak mászni a teknősök teknője alá és egyesülnek, ebből pedig egy Golden Pokemont fogsz kapni.
Ha a kékesen fénylő pink színű követ Kelet irányába fordítod orral pontosan az Északi-fény felé, akkor a Déli-sarok fénye minden éjjel pontos délután három órakor befog sütni a szobádba és megnő a heréd kettő köbcenti méterrel nagyobbra minden hét után.
Folyamatos plusz terhelés? Mármint úgy érted ,hogy ott jobban nyomja az üveget? Ez semmiféle képpen nem szabadna gondot okozzon egy normálisan alátámasztott akváriumnál. Na meg azért általában nem többtonnás tömbök vannak az akvában tűhegyre állítva, de egyébként is a víz okozta terhelés általában jóval nagyobb (minden irányba). Szóval amelyik akva különösebb hasasodás nélkül feltölthető azt nem ríkatja meg néhány kő.
Egyébként maga az elrendezés mindegy, úgy csináld ,hogy neked jó legyen/ tetszedjen. Arra érdemes figyelni ,hogy ne mész alapú köveket használj mert azok oldódnak. Illetve plusz pont ha nincsenek éles részeik ahol a halak felvagdalhassák magukat. Azt gondolom mondanom sem jell ,hogy színezett se legyen, nem tesz jót az élővilágnak az esetlegesen kioldodó festék.
Köszönöm. Magára az üvegre és tartóelemre gondolok, nem tudom nekem fura hogy pl 100x40es alapterületű akvában az egyik sarokban föl van halmozva vagy 25 kg kő akkor ott hogy nem lesznek szövődmények a féloldalas terhelés miatt.
Bár ahogy ezt leírtam és kicsit átgondoltam az életem valóban zizi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!