Egy 9 literes akváriumba mennyi halat lehet tartani?
Figyelt kérdés
Van 5 db. törpeharcsám (2-4 cm.-esek), és 2 db. xipho-m (felnőttek).Az egyik már hím.
ÍRJATOK S.O.S, MÁR TERHES A NŐSTÉÉÉÉÉNY!!!!! =S ×D
2010. aug. 12. 14:55
1/12 anonim válasza:
Ez a hal már így is sok ami van benne,
hát de ha még több lesz, akkor visszaviheted az állatoshoz is, tán még pénzt is kapsz érte, vagy egy halkaját.
2/12 anonim válasza:
Ez az aksi kicsi ennyi halnak!Vegyél legalább egy 20 litereset...
3/12 A kérdező kommentje:
anyáááám
Én mondtam anyukámnak h vegyünk anyukámnak h vegyünk nagyobbat
2010. aug. 12. 15:04
4/12 anonim válasza:
Igen, ezmár ennyinek is kicsi..
5/12 anonim válasza:
Nekem a 45 literesbe van 4db hal. Mondjuk ebbe még férne..:)
6/12 anonim válasza:
Nekem kb. 22 literesem van, annyira van helyem, de abban is kevesebb hal van, mint amennyi neked van.
7/12 anonim válasza:
ezt úgy tudod kiszámolni, hogy egy 1 cm-es halnak 1 liter víz kell. mondjuk ha úgy számolod hogy van 5 db 4 cm-es törpeharcsád, akkor annak kell 20 l víz...a másikok nem tudom mekkorák, de számold ki, és min annyi víz kell nekik
9/12 anonim válasza:
Az is sok ami benne van.Én úgy tudom hogy egy hal akkor érzi jól magát,ha 1 halat számolunk 5 literenként.Bár az attól is függ szerintem,hogy milyen fajta
10/12 Salx Narval válasza:
A xifóknak nagyon szűk ez az akvárium,őket jóval nagyobb helyen kellene tartani.Ha teheted vásárolj egy nagyobb akváriumot( 50 liter fölött ), ez pedig jó lesz az ivadékoknak egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!