Ezek milyen halak lehetnek?
Tescoban kapható virágföld van a kavics alatt. 24-25 fokos a víz és rendesen vannak világítva :D. Gyorsan nő, gondoltam a szűrési képessége is jobb, azért gondoltam erre, illetve sok Walstad akváriumba rakják. Tegnap indult be, mert hirtelen nagyon sok új hajtást is hozott.
Rámásznak a csigák a növényekre, de rágásnyomokat nem találtam eddig. A tojásokat már nem látom, lehet felfedezték az aranyhalak. A felnőtt csigákat nem bántják. Miért nem tettél volna? :D
Ezek a hínárfélék, meg mások is, már csak ilyenek.
A mocsári csiga általában nem javasolt akváriumba, bizonyos élősködő férgeknek köztigazdái lehetnek, amik akváriumban nagyobb károkat okozhatnak.
Amano garnélát honnan érdemes venni? Úgy látom a csigfarm.hu tud házhoz szállítani. Ez mennyire veszélyes rájuk nézve?
Esetleg Hódmezővásárhely környékén van-e olyan akvarisztikai bolt ahol lehet venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!