Magyarországon vannak delfinek ?
Kérdező nem egy idomár halt meg a te vágyad miatt. Sajnos az ilyen álaltokat embertelen körülmények között tartották, és annak következménye az lett hogy rátámadt az idomárjára.
Az emberek időnként láthatnák a valóságot a saját vágyaikkal ellentétben.
Te se élveznéd, ha egy nagy konténer hordóban tartanának x ideig. Orkákról láttam egy dok film részletet, addig bírtam nézni, borzalom.
Kedves 50%, látom lepontozgatsz mindenkit aki nem támogatja az állatkínzást.
Kíváncsi volnék az érveidre, hogy miért jó, támogatandó és kívánatos dolog ezeket a szociális, intelligens és gyönyörű állatokat bezárni hogy egy konténerben vegetáljanak és megbolonduljanak? Megosztanád velünk az indokaidat? :)
Ráadásul ez a "szükséges hatalmas terület" alatt nemcsak vízszintben kell érteni, hanem a mélységben is, szerintem ezeknek még a Balaton mélysége is kb. olyan lenne, mintha az ember lavorban próbálna úszni.
Agyament ötlet! Mintha egy dinót próbálnál betuszkolni egy panel lakásba.
Senkit nem pontoztam le ,nem szokásom, elfogadom a vèlemènyeteket hisz egy kérdést tettem fel.
És igen tisztában vagyok vele hogy állat kínzás lenne bezárni őket.
És teljes mértékben állat barát vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!