Magyarországon vannak delfinek ?
Figyelt kérdés
#Delfin#dolphin#
2020. nov. 10. 12:24
11/27 anonim válasza:
igen, a Balatonban. Én ugyan nem láttam őket, de Kozsó igen, és neki hiszek :D
12/27 anonim válasza:
valami bujzsúrnak tuti van, ismertem valakit aki aligátort tartott a lakásán akváriumban...szóval erre választ nem tudunk adni
13/27 Andizsuzsi válasza:
Mit keres a delfin a "halak" kategóriában???
14/27 anonim válasza:
Hatalmas terület és elsősorban sós víz!! = tengervíz kell(ene) nekik.
Hol veszel olyat???
15/27 A kérdező kommentje:
Kár.pedig jolenne ha lennének,lehetne akár delfines show.csak csak ugy nèznii őket.
2020. nov. 10. 15:02
16/27 anonim válasza:
Az lenne jó, ha még ott is betiltanák a "delfinshow" nevű borzalmakat, ahol jelenleg legális... szerencsére újabban több ország is beszünteti, ez jó irány! :)
17/27 anonim válasza:
Neked lehet hogy jó lenne nézni, de ezeknek az állatoknak borzalmas életük van.
18/27 anonim válasza:
#15:
Ezek szerint nem lehetsz valami nagy állatbarát, ha te ezt szereted nézni, már bocs.
19/27 anonim válasza:
#18. Vagy csak tájékozatlan, nem tudja mi van mögötte, azt hiszi, hogy ezt élvezik...
Nem kell mindig egyből arra gondolni, hogy a másik egy lélektelen k#cs#g.
20/27 anonim válasza:
Azért szerintem manapság aki internetet használ, az rég szembesülhetett volna ezekkel a dolgokkal...
Aki esetleg még nem, annak pl. a Blackfish című filmet ajánlanám, a rövid verzió fent van youtube-on. (Igaz, az inkább orkákról szól, de szerintem minden cetféle ugyanolyan ezen a téren.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!