Ha valami megcsipedte a hal farokúszóját, az visszanő?
Figyelt kérdés
Így vettem őket, sajnos nem vettem észre2020. okt. 19. 20:43
1/6 Tevenyereggyarto válasza:
Ha jól vannak tartva (stresszmentesen, minőségi kajával etetve, nem túltelepítve) akkor visszanő. De azért nem árt valamilyen általános fertőtlenítés, főleg ha esetleg kezdeti uszonyrothadásról van szó és nem csipkelőkésről.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem uszonyrothadasrol van szo. Galaxy razboraknal van, ahonna vettem ott csak espeik meg parazslazacok voltak velük
2020. okt. 19. 21:08
4/6 Zöldfülű Törpe válasza:
Tehát akkor már így vetted őket? Az nem jó jel...
5/6 Zöldfülű Törpe válasza:
Bocsi, az előző választ módosítani akartam, ehelyett elküldtem 😅
Az espeik és az Amandák nem csipkelődnek, ha jól tudom. Inkább valószínűbb sajnos az uszonyrothadás. Lehet, hogy sokáig éltek a kereskedésben rossz körülmények között. ☹️
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kb másfél héttel előttük vettem 2 espeit is (csapat kiegészítés céljából) ugyanabbol az akibol, nekik semmi bajuk
2020. okt. 20. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!