Kolibrihalak megcsipkedték egymás farokuszonyát. Hogyan lehet megállítani az agresszivitást közöttük?
Figyelt kérdés
Jelenleg 7-en vannak, fátyolos kolibrik, 11 db kék neonnal 72 literben. Tudom, sok, de a neonok ideiglenesen vannak benn (picik), míg a nagy akvárium el nem készül (pár hónap).
Lehet hogy sokan vannak, azért rácsálták meg egymást ennyire?
Rengeteg búvóhely van és erős szűrés (legnagyobb eheim belső), nem tudom min lehetne javítani hogy abbahagyják.
2020. máj. 4. 11:43
1/2 anonim válasza:
Hát igen. Stresszesek. A neonoknak önmagukban is kevés a 72 liter, a kolibrikkel együtt pedig méginkább. A megoldás a neonok új helye lenne, de az alatt a pár hónap alatt nem fog halad maradni.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, mert azután kezdődött a viselkedés miután bekerültek a neonok. Amúgy elírtam, a neonok nem kékek hanem zöldek, azaz hamis neonok, kb fele akkorák mint a sima neonok lennének.
Enyhén van csak túltelepítve az akvárium szerencsére így, nem olyan szinten, amit még vízcserékkel nem tudok kezelni.
2020. máj. 10. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!