Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyiket választanátok?

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

150 literes akvariumba 10 galaxy razborat vagy 2 pillangó törpesugeret raknatok ezek mellé?

10 espei razbora

3 farokfoltos díszküllő (tauterndina ocellicaude)

6 platti

3 szifo

Tetra ex 1200 szűrő siporaxszal, matrixszal.

2020. okt. 4. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Egyiket se
2020. okt. 5. 00:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Hanem? Miért is? Azt elfelejtettem, hogy gh 6 kh 3
2020. okt. 5. 00:20
 3/6 Salx Narval ***** válasza:
100%
A plattik és xifók nagyon nem illenek ide pláne együtt, ha ők nem lennének akkor a 10 db galaxy még elmenne akkor is ha kiegészítenéd egy komolyabb rajjá a küllőket. Én külön akváriumban és keményebb csapvízben tartanám az elevenszülőket, v elajándékoznám.
2020. okt. 5. 04:29
 4/6 Zöldfülű Törpe ***** válasza:
100%

Én is inkább a küllőket egészíteném ki, sőt, a razbórákat is. Még egy vízközt úszó fajnak jöhetne a gyöngydanió, vagy egy másik, kisebb testű razbórafaj.

És igazából a plattikat és a xifókat is ki kellene egészíteni, de mint már mondotta a kolléga, nem ide valók.

Én igazából otocinklusokat is tennék be, ha már lágy a vizem. Ehhez viszont lehet, hogy már kicsi is a 150 liter.

2020. okt. 5. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy küllőt sehonnan se tudok szerezni, csak rendelni netrol, de nem szeretnék megint plusz 8 eurot fizetni a szállításra. Meglatom akkor, hogy hogy lesz, egyik haveromnak valszeg el tudom passzolni az 11szülőket.
2020. okt. 6. 00:19
 6/6 Salx Narval ***** válasza:
100%
Hát, ha szerencséd van akkor akár szaporodhatnak is a küllőid. Szükség lenne pár bújóra a talajon és némi mohával benőtt gyökérre. Minél több rejtekhelyet készítesz annál nagyobb eséllyel szaporodnak a dús mohában és tüskéshínárban az ivadékok simán felnőhetnek.
2020. okt. 6. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!