Mitől szorulhat rá a teteje a külső szűrőnek?
1 hónapja vettem. Sajnos eldugult a kifolyó cső(ez normális??)így alig nyomta a vizet, pedig 16/22-es csöve van. De a legnagyobb gond az, hogy alig bírtam levenni a tetejét. Ilyen csatos fülek rögzítik, de azokat hiába oldottam ki, 2 emberes volt levarázsolni a tetőt róla, óvatosan feszegetni kellett. Szerintem a tömítés fogja ennyire, de nem gondolom, hogy ez normális. Értesítem a problémáról az üzletet, ahol vettem?
Mitől dugulhatott el a csöve ennyi idő alatt? Nem hiszem el, hogy ennyi trutyit termelt egy 60 literes akvárium.
A dugulásra nem tudok mit mondani, nekem még sohasem volt ilyen probléma. De úgy gondolom hogy hamarabb dugulna el a szívó ág.
Egy dolog jut eszembe, amitől a nyomó ág eldugulhat: az, ha a folyásiránynak megfelelő utolsó anyag nem perlon vagy szivacs.
Igen, adtak hozzá kenőanyagot, azzal kentem meg a gumit.
M9st egyelőre üzemel, ha visszaviszem a boltba nem lesz szűrésem. Ha veszek egy párezer ft-os belsőt, azzal kihúzhatom addig, még ezt megjavítják? Mindenesetre felhívom az üzletet ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!