Mennyi idő alatt bomlik el egy makréla ha partra veti a víz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 17:48
3/15 anonim válasza:
Hát kb 1-2 másodperc. Attól függ. Van amikor akár 200-300 évig is eltart
4/15 A kérdező kommentje:
Miért nem adtok normális választ?
2020. aug. 4. 19:19
5/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy pár nap. Az előző emberek tudatlanok
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. aug. 4. 19:46
7/15 anonim válasza:
Nem olyan kis hal az, ahhoz, hogy teljesen lebomoljon (ha az elpusztulás után közvetlenül partra vetődik)
szerintem jóval több idő kell.
Ha veszek egy ekkora halat, 2 nap alatt max megromlani tud, de azt is csak melegben. Hűtőben elvan 4-5 napig, és utána kezd csak megromlani, és az még nagyon nagyon messze van a teljes lebomlástól.
Tippre 2 hetet mondanék.
Ha mondjuk elütnek az úton egy macskát, az is hetekig ott van (ha nincs az autókerekek útjában, mert akkor széthordják az autók)
és hetekig büdös, tehát tart a lebomlás.
8/15 anonim válasza:
...más kérdés, hogy a természetben ritkán megy veszendőbe valami, mindenhol vannak dögevők, rákok, madarak, rovarok, azok elpusztítanák a lebomlás előtt.
9/15 anonim válasza:
ha járkálnak arra dögevő állatok pl sirály, varjúfélék, medve, rákok, parti homokban élő csigák, mosómedve vagy helytől függően bármi (márpedig gyakran járkálnak) akkor nagyon gyorsan "lebomlik" :D akár perceken vagy órákon belül
10/15 anonim válasza:
"veszendőbe"
a bomlás során is élőlények "eszik" meg a tetemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!