Miért bújik el a szűrő alá a hal? Túl erős lenne a világítás?
Az akváriumom 30 literes és egy darab Rózsaszín Díszmárnát tartok benne.
Világításra egy 15 wattos neon fénycsövet használok. Beraktam egy A4-es lapot a fénycső és az akvárium üveg teteje közé, hogy csökkentsem a fényerőt, de továbbra is rengeteget látom a szűrő alatt úszkálni.
Miért csinálhatja?
Gondolom rózsás díszmárna akart lenni. Azért bújkál mert neki nem 30 liter kell egyedül, hanem legalább 150 liter és minimum 5-6 fajtárs: [link]
Vidd vissza a boltba, ha halat akarsz tartani akkor alaposan olvasgass utána mondjuk ezeken az oldalakon:
[link] , [link] , [link] , [link]
És ajánlom még ezt a kérdést (is) átböngészésre: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__..
Ez az akvárium jó lenne egy hím bettának (sziámi harcoshal) vagy garnéláknak, de rózsás díszmárnának nagyon kevés.
És ő vajon miért csinálhatja?
Tevenyeregyártónak teljesen igaza van.
Ha csak a kérdést nézném, akkor én így látatlanban azt mondtam volna hogy nincs elég növényed és/vagy bújód az akvában.
De a leírásból egyértelműen kiderül hogy mi a bibi. Persze attól még lehet hogy nincs elég növényed.(?)
Köszi a válaszokat. A jövő héten szeretném beüzemelni az 50 literes akváriumom, de ezek szerint az is kevés lesz neki.
Az a poén az egészben, hogy az üzletben simán ramtukmálták. Pedig mondtam, hogy 30 literes az akváriumom. Lényeg hogy eladták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!