Hogyan csináljam meg? Saját kezüleg lehet?
Figyelt kérdés
Tudjátok van az az akvárium háttér az a kép amin növények vannak. Na hát sajnos nem tudok olyat venni... itthon meg nincsen semmi olyan képem ami jó lenne háttérbe. Szines nyomtatót nincs, csak fekete-fehér.:S megtudnám csinálni saját kezüleg, rajzolva vagy valami?2010. júl. 31. 18:11
1/7 anonim válasza:
A válaszolók nem tudják milyen a kézügyességed. A kérdésben a válasz...
2/7 anonim válasza:
Én keresnék olyat a neten, ami tetszik és mondjuk temperával megfesteném. Vagy elképzelhetőnek tartom, hogy üvegfestékkel is lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
ja van kézügyességem nem erről van szó.
csak nem tudom mihez kezdjek...szóval rajzoljak vagy fessek? szóval nem tudom milyet csináljak saját kezüleg
2010. júl. 31. 18:19
4/7 anonim válasza:
én szívem szerint a rajzot választanám mert azt jobban tudom.de szerintem te válaszd azt amelyiket szeretnéd :D
5/7 anonim válasza:
Nem, sem rajzolni, sem festeni nem tudsz olyat, ami illik egy akváriumhoz. Szerintem idétlenül nézne ki, bármennyire jól rajzolsz. Legegyszerűbb háttér egy matt, fekete fotokarton (papírboltban pár 100 forint). Nagyon szépen kiemeli a halak és a növények színét. Kék kartont is vehetsz, azt is gyakran használják. Ami szebb, de drágább, pl parafa hattér, vagy esetleg nádat is szedhetsz, abból is lehet szépet és tartósat csinálni. Ez után pedig a belső hátterek jönnek, amit az akváriumba tehetsz, de az elég drága és időigényes.
6/7 A kérdező kommentje:
na hát megcsináltam üvegfestékkel...sötétzölddel és sárga árnyalatokkal a hátulját növényeket (hiánrokat stb) probáltam rajzolni és jólett:)
2010. aug. 1. 18:01
7/7 anonim válasza:
igen, most olvasom, azt akartam mondani épp, hogy én pl festettem egyszer egy hableányos hátteret kartonra, diszperzittel, meg akril festékkel, meg temperával, szóvl ami volt itthon azzal, aztán egyszer folyt ki a víz, és jól elázott, aztán kidobtam :)
Az üvegfesték az jobb ilyen szempontból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!