Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mibe rakjam a tubifexet?

Mibe rakjam a tubifexet?

Figyelt kérdés
Ha veszek a bettámnak élő tubifexet akkor mikor és mennit adjak belőlle neki és a többivel mit csináljak ?
2010. júl. 30. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. júl. 30. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Hűtőbe.

Amelyik boltban tartanak tubit, ott biztosan kapsz olyat, amiben tárolhatod.

2010. aug. 2. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Betta, megeszik 5-6db-ot, aztán jóllakott :)

Napi 1x

Tubit egy pohárba, csak nehogy megidd, aztán a hűtőbe.

Ha naponta cseréled a vizét, akkor tovább él, de pohárban így is max egy hét és úgyis megdöglik.

Én egyszer csináltam egy kis aksiba, kis szűrő, alul homok, aztán abba úgy jól éltek a tubik.

Abba raktam halat is, és amikor arra ment a hal, a tubi behúzta mindig a fejét a homokba. Aztán a halnak ott kellett szenvedni, hogy tudjon fogni magának egyet :)

De az úgy jó volt. Önfentartó rendszer volt :)

Nem kellett mindig kaját venni a halnak.

De aljzatnak csak a homok jó, sőt a legjobb az valami dzsuvás iszap lenne, amibe jó sok baktérium van, mert azt megennék a tubik :)

2010. aug. 4. 06:43
 4/4 anonim ***** válasza:

vagy csinálhatod azt is, hogy tubit együtt tartod szunyoglárvával, szóval összekevered. :)

Az úgy nálam tovább élt, szerintem :)

2010. aug. 4. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!