Ne rakjam bele? (A többi lent)
Előszöris induljunk ki abból, hogy a bazaltot nem oldja a sósav. Ezt nem csak úgy mondom, én 30%-os iparival teszteltem, tök ugyanolyan fekete, mint áztatás előtt.
A továbbiakat ezért nem tudom, mert ha ez a bazalt valami színezett cucc, akkor nyilván, hagyd a p.csába...
Ha mégsem bazalt, és most kisavaztad belőle a meszes dolgokat, sok átöblítés után használható.
Végülis ez tényleg bazaltnak tűnik. És pl. folyami hordalék homok is szokott meszes lenni, és bevett szokás (volt legalábbis) a kisavazás, szóval ez a része működhet.
Az viszont továbbra is zavaró, hogy magának a bazaltnak a színe is megváltozott! Pont, hogy feketébbnek kéne lenni!
Mondom, tutira tiszta bazaltton próbáltam ki, és semmit nem szürkül ki. Összességében nem hiszem, hogy megérné kockáztatni.
Hát pedig ez bazaltnak tűnik. Savazd ki és mehet vissza.
Nem lehet amúgy, hogy vízköves (tehát kiszáradt)? Mert azt simán lemarja a sósav, az pezseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!