Mit csináljak a bettámmal?
Figyelt kérdés
Mások által feltöltött képek alapján mindenkinek olyan szép bettája van, nekem meg ilyen kis csoffadt halvány színű. Amik a boltban vannak, azok is cm-ekkel nagyobbak az enyémnél. Régóta nálam van, és nem vettem észre hogy nőtt volna. egy 20 literes akváriumban van egyedül, és száraz vörösszúnyoglárvával, és szemcsés díszhaltáppal etetem. Mi lehet a baj?2010. júl. 30. 20:07
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, a színe még erősödhet, attól függően, hogy mennyi idős, de van halvány-sárgás színváltozatuk a bettáknak, szerintem egyáltalán nem csúnya. Nőni is fog még, ha fiatal példányod van. Adj neki fagyasztott vagy élő szúnyoglárvát, a szárítottban sokkal kevesebb a tápérték. Meg tölts fel egy képet, én kíváncsi vagyok rá, miért nem tetszik neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Tetszik nekem, nagyon szeretem, csak olyan szembetűnő a különbség a boltiakhoz képest. Köszönöm a választ!
2010. júl. 30. 20:45
3/5 Salx Narval válasza:
Előfordulhat, hogy lány bettád van. Vagy esetleg imbellis az-az( békés,harcoshal ) ezek sokkal halványabbak és az úszóik is rövidebbek. Javasolnám, hogy etesd fagyasztott szúnyoglárvával, minden halnak szüksége van nyers táplálékra is.Szereti még a szívet és a májat, szintén fagyasztva és természetesen lereszelve.Kedveli a sötét hátteret és a dús növényzetet, valamint igényli a heti 20-30%-os vízcserét.Talán egy kis SERA-fishtamint is csepegtethetnél a kajára és a vízbe is.De az is előfordulhat, hogy ilyennek született és bármit csinálsz vele, ilyen marad.Nálam is előfordult már, hogy egy-egy hal törpe maradt, míg a másik kirívóan nagy lett, ugyanabból az ikrázásból és azonos tartás mellett.
4/5 anonim válasza:
Helló,
én az enyémet fagyasztott tubiflexel és sórákkal etettem, imádta. Naponta tettem neki az akváriumhoz tükröződö felületet amiben láthatta magát, ekkor mindíg sokal sebnek látszódott. próbáld meg ezeket hátha segít.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 4. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!