Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mars hydro lámpa beállítása?

Fibbrizzo kérdése:

Mars hydro lámpa beállítása?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom beállítási magassagra erossegre hogy ne zöld algasodjon?
2020. jún. 1. 19:58
 1/3 Salx Narval ***** válasza:
Sajnos nincs ilyen lámpám és lehet, hogy amit írok azt nem is képes produkálni de ha van lehetőség akkor a vörös-kék tartományt kellene növelni és a fehéret csökkenteni ha sok a zöld alga, ill a 6500K ( nappali fény) világítási idejét is ha most meghaladja a 8 órát. Reggel: erős kék-gyenge fehér kb 2-óra, nappal: erős fehér kb5-6-óra, késő délután: gyenge fehér-erős vörös kb 2-óra, este maradhat gyenge kék-vörös ha nézegetni akarod ez nem zavarja a halakat a pihenésben. Ez csak egy tipp mint írtam nem tudom mire képes ez a világítás. Talán lesz majd valaki aki már használja és pontos leírást tud adni.
2020. jún. 3. 07:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Van benn 2 zöld 3 kék 2 piros 5 uv 12 fehér
2020. jún. 6. 07:50
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
A zöldet nem tudják hasznosítani a növények semmire, valószínűleg azért van, hogy éjszaka ne a sötétben botorkáljon a kertész és ne zavarja meg a növényeket a fény. Nem biztos de így gondolom.
2020. jún. 6. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!