Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Érdemes akváriumot telepítetni...

Hektor98 kérdése:

Érdemes akváriumot telepítetni a halas boltban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 19:00
 1/5 A kérdező kommentje:
A vállalunk címszó alatti rész [link]
2010. júl. 26. 19:03
 2/5 Salx Narval ***** válasza:
Egy kicsit részletesebben, ha kérhetném.Nem igazán derült ki számomra, hogy milyen akváriumot szeretnél a boltba.
2010. júl. 26. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:
mármint itt meg kell venni amit ők megcsinálnak , vagy az én akváriumomat csinálják meg?(Egyébként a kérdést azért irtam ki mert nem voltam tisztába vele h mi ez,hogy most beviszik az akváriumot és hogy megcsinálják neki , vagy hogy előre megcsinálják és amelyik tetszik azt megveszem. nem akartam a boltba leégni ha hülyeséget kérdezek:)
2010. júl. 26. 19:13
 4/5 Salx Narval ***** válasza:
Hát nyilván úgy értik, hogy vásárolsz egy akváriumot és ha kéred, berendezik és időközönként kijönnek karbantartani. Ez főleg olyan embereknek szól, akiknek tetszene az éttermébe, bemutatótermébe stb, egy akvárium, de nem ért hozzá és ideje sincs vele foglalkozni.Ill kezdők első akváriumának a berendezése, tanácsadással.Nyilván jól bele kell nyúlni a zsebbe, de biztos erre is van igény, gazdagabb körökben.Azt, hogy a meglévő akváriumodat karbantartanák e, azt csak velük tudod megbeszélni, de szerintem pénzért mindent lehet.
2010. júl. 26. 19:24
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtad
2010. júl. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!