Tippek, tanácsok arra, hogy ne legyen sárga a víz? Sajnos a csapvíz alapból sárgás színű nálunk és hiába pihentetem vagy forralom, nem tűnik el belőle az enyhén sárga szín
Figyelt kérdés
Gondot ugyan nem okoz, nem büdös vagy zavaros a víz, nincs baja a halaknak se a növényeknek, kristály tisztán át lehet rajta látni csak megvan benne egy kis enyhe sárgás árnyalat. Ez ellen mit tudnék tenni?2020. jan. 10. 18:34
2/8 anonim válasza:
hol élsz? én a skót felföldön láttam sárgás csapizetz, ott a tőzegmoha miatt volt, de be volt vizsgálva, ivásra tökéletesen alkalmas.
3/8 A kérdező kommentje:
Az Alföldön élek
2020. jan. 10. 20:22
4/8 anonim válasza:
Nem kell vele sokat lacafacázni, nagy valószínűséggel vasvegyületek okozzák, amelyeket egy normál akváriumban a növények felhasználnak, a halaknak meg közömbös. Ha nagyon érdekel, akkor nézz utána, hogy a víztisztítás során milyen technológiát alkalmaznak a vas eltávolítására.
5/8 Salx Narval válasza:
Próbáld ki az aktív szenet.
6/8 A kérdező kommentje:
A szűrőmbe lehet aktív szenet rakni és mindig raktam bele de ugyanúgy sárgás marad a víz
2020. jan. 11. 11:19
7/8 Salx Narval válasza:
Akkor a helyi vízműhöz kellene fordulni adatokért és tanácsért.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^
2020. jan. 11. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!