Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mért csinálják ezt a halaim?

Mért csinálják ezt a halaim?

Figyelt kérdés
Tegnap ki lett cserélve a vizük, és mindegyik a víz tetején úszik, úgy hogy a szájukat tartják felfelé :S (levegőztető van bent nekik)
2010. júl. 20. 20:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
csinálták*
2010. júl. 21. 17:02
 12/17 anonim ***** válasza:
A durvábban válaszoló vagyok és elnézést kérek, de 20 éve foglalkozok akvarisztikával, imádom a halakat, és idegesítenek a tapasztalatlan kérdések és az elhangzó tapasztalatlan válaszok. Látom mekkora kárt okoz néhány ember és hogy hogyan bánnak (nem szándékosan) ezekkel a védtelen állatokkal. Csak rajtatok múlik a rövid kis életük, nem ugatni akarok, csak azt mondom, hogy ne legyetek lusták felkészülni, mert anélkül nem érdemes ezt csinálni. Egy-egy érdekes, új faj tartása előtt én is hónapokat olvasgatok.
2010. júl. 21. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:
És ha már kérdezed, hogy hogy is van? úgy, hogy nem mindegy, hogy 35 fokos hőségben sokkolod őket 20 fokos vízzel, vagy 25 fokos időben 20 fokossal. Egész egyszerűen így van. Ha minden tapasztalat, szakértő, haltartó azt mondja, hogy hagyd békén azt a vizet 1 napig, neked miért nem ér rá?
2010. júl. 21. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:

1 napig minimum

légyszi!!!!!!

2010. júl. 22. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves tegnap 12:01!

" Te jól éreznéd magad ha káros anyagokkal teli vizben kéne fürdened? " -ezt te írtad.

Gondolom csapvízben fürdesz. Szóval mielőtt fürdesz, hagyod állni a vizet 1-2 napig? :D

2010. júl. 22. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Az, ami rád nézve nem káros, egy másik élőlény igényeit nem biztos, hogy kielégíti. Vannak állatok amik olyasmivel táplálkoznak, amitől te egyből meghalnál és fordítva. Ne keverd az embert a hallal:)
2010. júl. 22. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
ji mind1 egy kicsit szarul fogalmaztam de tudjátok mire gondoltam:D
2010. júl. 22. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!