Mért csinálják ezt a halaim?
Figyelt kérdés
Tegnap ki lett cserélve a vizük, és mindegyik a víz tetején úszik, úgy hogy a szájukat tartják felfelé :S (levegőztető van bent nekik)2010. júl. 20. 20:38
1/17 anonim válasza:
Teljes vizcsere volt?
Egyből sima csapvizet tettél bele?
2/17 anonim válasza:
Ha csapvizet tettél, akkor azzal az a baj, hogy túl klóros.
3/17 A kérdező kommentje:
igen, csapvizet tettem de tettem bele víztisztítót is ami direkt arra van.:S mit csináljak velük? :S
2010. júl. 20. 22:18
4/17 anonim válasza:
Víztisztítót... Előkészítőt esetleg. Arról gondolom még nem hallottál, hogy pihentetned kell a vizet még a víztisztítóddal is 1-2 napig, ugye? Meg arról, hogy a halak hidegvérű állatok és a hirtelen hőmérséklet változástól sokkot kapnak, megfáznak és elpusztulnak? Minden második itt kérdezőnek azt ugatom, hogy mielőtt elkezd valamivel foglalkozni, főleg élőlényekkel, előtte olvasson. Rengeteg a buta ember, akinek hal kell, másnap megveszi és harmadnapra megöli, majd feltesz itt egy kérdést.
5/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor ugass máshol mert engem ez nem érdekel csak a normális válaszok.
2010. júl. 20. 23:09
6/17 A kérdező kommentje:
amugy meg a barátnőm is ugyanúgy csinálta 3 hete mint én és nem pusztultak el a halai.
2010. júl. 20. 23:10
7/17 anonim válasza:
Én se várok napokat mert nem is kell, 1-2 órát áll a víz, akkor kipárolog belőle a klór, a vízkezelőt meg azért találták ki hogy semlegesítse a káros anyagokat.
Amúgy nekem a lány guppik szokták ezt csinálni de nem hinném hogy lenne valami bajuk.
8/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor ennyit a 22:48-as válaszolóról. -.-"
Amúgy meg ma már úszkálnak az alján és csak ha etetem őket akkor jönnek fel a víz tetejére :)
2010. júl. 21. 11:35
9/17 anonim válasza:
a kérdezőnek és a lányguppisnak
Haggyátok már állni a vizet 1-2 napig legalább!
Te jól éreznéd magad ha káros anyagokkal teli vizben kéne fürdened?
10/17 A kérdező kommentje:
de már voltak kitakarítva és akkor nem csinálták ezt pedig egyből beleraktam őket most meg 1 órát állt a víz és mégis ezt csinálják. akkor ez hogy is van??
2010. júl. 21. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!