Hektor98 kérdése:
35 l-es akváriumban is lehet bettát tartani?
Figyelt kérdés
van 5 guppim, 3 ékfoltos razbórám, 1 háton úszó harcsám. Tarthatnék velük a 35l-es akváriumomban egy bettát ?2010. júl. 19. 14:15
1/3 anonim válasza:
Nem. A guppikkal nem jön ki jól a betta, a razbórákat nem tudom, de az előbbieket nagy valószínűséggel bántaná, főleg ha díszes az úszójuk. Szerencse kérdése, van olyan, amelyik nyugodt marad, de a legtöbb harciassá válik. Szerintem ne kockáztass.
2/3 anonim válasza:
Bettát egyedül tarts! Rátámadhat a többi halra.
3/3 anonim válasza:
Ha sűrűn van növényesítve, beteheted, de azért tartsd szemmel egy ideig nehogy támadjon. Az én bettám guppikkal (is) volt együtt, igaz 120L-ben, de semmi gond nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!