Mi a velemenyetek a sosvizinek tuno edesvizi akvariumokrol?
Nekem jobban tetszenek a sosviziek, de abszolut kezdo vagyok, es mivel kezdoknek nem ajanlott, arra, gondoltam, h ugy rendeznem be, mintha sosvizi lenne.
Nektek tetszik ez az otlet?
Vagy kello tajekozodas utan inkabb sosvizibe vagjak bele?
Az a baj, hogy nekem a suru, zold novenyu, oserdore emlekezeteto akvariumok nem annyira tetszenek.
Soteteknek talalom oket, hisz a zold es a barna dominal.
Inkabb a keves dekoracio, vilagos atlathato, minimal stilus, ami megfog a tengerviziben.
Esetleg ha sosvizi akvariumot rendeznek be, es eloszor a korallkoat es garnelakat probalnam csak eletben tartani, ez milyen otlet?
Azt olvasom, h a garnela kis akvariumban is jol erzi magat, gondolom azzal se lenne problemaja, ha pl 130literest kapna kezdesnek, igy azt kesobb se kene lecserelnem.
A véleményem: NEE, mert nagyon áteik a ló túloldalára. De van rosszabb is ennél: [link]
Kiakasztó számomra még ezen kívül a tenger-majmoláson kívül, ha "szárazföldeket fullasztanak vízbe". Fákat, bokrokat imitáló dekoráció, oszt akk ott úszkál körülötte a neonhal meg a zebradánió például. Nagyon nem összevaló a két dolog, ergó az élőlény és a berendezés! 20/NŐ
Igazatok van, tenyleg eleg gagyi otlet, mar belatom en is...
Viszont ez a tobbszintes akvarium most megtetszett, ahol van viz alatti resz es kiemelkedik a szarazfold es lehet olyan eloleny benne, ami ki szokott maszni a partra.
Ez eleg latvanyosnak hangzik :D
Csak en meg nagyon mazsola vagyok ehez (is)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!