Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy teljes akvárium mennyibe...

Egy teljes akvárium mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Akvárium, szűrő, melegitő, uw lámpa, halak, növényekkel eggyütt kb mennyi lenne összesen ?
2010. júl. 17. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:

1.Milyen halakra gondoltál?

2.Mekkora akvárium kellene?

3.Szűrő+melegítő+uw lámpából márkásabb vagy olcsóbbra gondoltál?

ezeket lécc írd meg mert így nem tudom:)köszi:)

2010. júl. 17. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:

hát kb minden 5000 forint alatt:)

Vagyis bocs már kinéztem egy jó kis akváriumot 2700 ért!

50 x valamennyi = Đ

SZOVAL AKváriumot nem kell beleszámolni

2010. júl. 17. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

az UV mióta UW?

az 50 x valamennyiből semmit nem tudunk meg, így fogalmunk sincs, hogy hány literes. Amúgy 5000 alatt a legkisebb akváriumhoz sem kapsz rendes szűrőt. Ezenkívül kell rendes lámpa is, nem csak UV, ami amúgy szerintem felesleges is, mert annak külön áramoltató motor is kell, és édesvízi halakhoz... sok értelmét nem látom. A tengervízi akváriumomba sem raktam. A halak, növények... hát ez az amit alapból nem számolnak a költségekbe, mert úgyis a boltban választod ki amelyik tetszik stb.

Szóval élőlények nélkül szerintem egy húszasból össze lehet rakni egyet.

2010. júl. 17. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
oké :'(
2010. júl. 17. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:

háát egy 20 as? :'(

Én úgy számoltam hogy UV lámpa. 5500

Szűrő 3000

Melegitő 4000

akvárium 2700

halakra meg vagy

4ezret költök összesen

Hát végülis ténleg 20 körül van...

Lehet hogy mégis csak a tengerimalackát választom

2010. júl. 17. 18:46
 6/6 Salx Narval ***** válasza:
Ha ügyes vagy és nincsenek nagy igényeid, ennyiből is megoldható.Nézz körül a Vaterán és az Akvarista HU-n .Szükségtelen az UV, egy energiatakarékos fénycső is tökéletes.( 5000 Kelvines kell ).Halból is elég egy pár elevenszülő, majd szaporodnak.Egy kb 50 literes akváriumot 1-2 hónap alatt benépesíti, egy pár elevenszülő.Szerintem halat és növényt, ajándékba is kaphatsz, ha utána olvasol.A talajnak szánt homokot, sódert és dekorációs dolgokat sem kell, feltétlenül a boltban megvenni.
2010. júl. 19. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!