Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A Sera termékek jók?

A Sera termékek jók?

Figyelt kérdés
Eddig csak Aquatant meg Costapurt használtam Serából. Tényleg jó minőségűek. Gondolkozom azon, hogy veszek Sera fénycsővet, azt hallottam ezek jó csövek, és sokáig bírják. Tényleg jók a Sera termékek?
2010. júl. 17. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Jók és nagyon drágák. Olcsóbb jót is tudsz venni.Ettöl függetlenül a sera tápok meg miegymás ott sorakozik a halas szekrényemben.
2010. júl. 17. 16:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Melyik van még ami jó minőség, és nem ennyire drága?
2010. júl. 17. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Tetra.De lehet,hogy az egy árban van a Serával.De a lényeg,hogy az is jó:D
2010. júl. 17. 21:26
 4/9 Doruss ***** válasza:
A Sera nagyon jó szerintem meg a Tetra is, de tudom még ajánlani az Aquael márkát is, hogyha akvárium tartozék kell, akkor főleg nagyon jó.
2010. júl. 19. 16:38
 5/9 Daphina ***** válasza:

Sera csövet NE vegyél! Nagyon hamar csökken a fényerejük.

A Hagen és Sylvania csöveket csak ajánlani tudom.

2011. szept. 21. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Inkább úgy mondanám, hogy vannak jó Sera termékek.

De sok olyan is van, amire más gyártó specializálódott. Őket azért nem nyomja le a Sera.

2011. szept. 21. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Sera?

Nézd.

Drágának tartom a 3800 forintos fénycsövet, amit itt akartak az akvarisztikában adni. Felírtam a fénycső adatait, majd egy villanyszerelő boltban megvettem nagyjából 700 ért. De a háttér poszerem "serás" . Nézelődj, figyelj oda, érdeklődj több helyen, és találd meg az arany középutat. Egyébként ha táplálékról van szó akkor kiváló. Egyébként is fő a változatosság.

2011. szept. 21. 21:07
 8/9 Platypus ***** válasza:
A 700 Ft-os barkácsbolti fénycső nem adja le ugyanazt a spektrumot, amit a halasbolti 4000 Ft-os. Az embernek mindegy, van-e elég vörös és kék hullámhossz a fényben, a növényeknek nem. Fénycsőből a Hagen márkára esküszöm, nagyon sokáig bírják és nagyon jó növényes csöveik vannak. Van sera fénycsövem is, annak meg nagyon szép a fénye, enyhén zöldes, gyönyörűek alatta a növények. Valami tropic sun vagy mi a típusa, elég régóta bírja az is.
2011. szept. 22. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja csak az adatok alatt nem azt értem hogy 220V-15 Watt :))

Nem értem miért kell lehúzni az embert azért mert leírja a tapasztalatát.

Villanyszerelő vagyok, van némi gyakorlatom abban hogy az a csomó szám még mi mindent jelent a fénycsövön. És hidd el nem az első barkácsboltba kellett bemennem azért a csőért hanem picit mélyebbre kellett ásnom. Ja és a 20. "ebből a fajtából olyan még sosem volt raktáron" szöveg sem tántorított el. A növényeim szépen fejlődnek, a halak pedig jól érzik maguk. Ez csak tapasztalat.Ja bocsi 790 volt. :))

2011. szept. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!