A Sera termékek jók?
Sera csövet NE vegyél! Nagyon hamar csökken a fényerejük.
A Hagen és Sylvania csöveket csak ajánlani tudom.
Inkább úgy mondanám, hogy vannak jó Sera termékek.
De sok olyan is van, amire más gyártó specializálódott. Őket azért nem nyomja le a Sera.
Sera?
Nézd.
Drágának tartom a 3800 forintos fénycsövet, amit itt akartak az akvarisztikában adni. Felírtam a fénycső adatait, majd egy villanyszerelő boltban megvettem nagyjából 700 ért. De a háttér poszerem "serás" . Nézelődj, figyelj oda, érdeklődj több helyen, és találd meg az arany középutat. Egyébként ha táplálékról van szó akkor kiváló. Egyébként is fő a változatosság.
Ja csak az adatok alatt nem azt értem hogy 220V-15 Watt :))
Nem értem miért kell lehúzni az embert azért mert leírja a tapasztalatát.
Villanyszerelő vagyok, van némi gyakorlatom abban hogy az a csomó szám még mi mindent jelent a fénycsövön. És hidd el nem az első barkácsboltba kellett bemennem azért a csőért hanem picit mélyebbre kellett ásnom. Ja és a 20. "ebből a fajtából olyan még sosem volt raktáron" szöveg sem tántorított el. A növényeim szépen fejlődnek, a halak pedig jól érzik maguk. Ez csak tapasztalat.Ja bocsi 790 volt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!