Lények az esővíztárolóban?
Figyelt kérdés
Az esővíztárolónkban már jó ideje áll a víz. Valamilyen állatok élnek benne. Akkorák, mint egy szem köles. Világosbarnás színük van, ami valamelyes átlátszó, így látszik a bélrendszerük, legalább is én annak vélem a szabálytalan szürkés sávot rajtuk. Méretükhöz képes gyorsan úsznak, egyenletesen, nem úgy, mint a vizibolhák. Úgy vettem észre, hogy a testük alján apró lábak vannak és ezek gyors mozgásával hajtják magukat, bár a méretük miatt nem egyszerű megfigyelni őket. Az egész olyan, mintha kölesszemek úszkálnának a a vízben. Nem vízibolhák vagy szúnyoglárvák(és nem is kölesszemek), de akkor mik lehetnek?2010. júl. 17. 12:30
11/20 anonim válasza:
Pont ilyen izzék voltak a poharamba amikor 2 hónapig elfelejtettem kiöbliteni belőle a teát xD
12/20 anonim válasza:
és úsznak is? lehetséges hogy valamilyen penész? valamivel piszkáld meg, nézz utána google-ban, nem tudom :S, elég bizar
a poloskás lány
13/20 A kérdező kommentje:
Szinte biztos, hogy valamilyen rákfélék. Szerintem nem undorítóak. Érdekesek ahogy úszkálnak.
2010. júl. 17. 23:33
15/20 A kérdező kommentje:
Mint többször írtam is, a kis gömböket.
2010. júl. 18. 15:40
16/20 anonim válasza:
Mondtam már he hogy baziliszkus giliszta..
17/20 A kérdező kommentje:
Pedig nem giliszta formája van.
2010. júl. 18. 22:17
18/20 A kérdező kommentje:
Nem is beszélve a lábakról.
2010. júl. 19. 00:03
19/20 anonim válasza:
Szia, ez ciklopsz lesz valószínűleg.
20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találok képet róla.
2010. júl. 21. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!