Milyen halat tudtok ajánlani?
Az ismerőseid tudatlan állatkínzók, ne kövesd a példájukat. Ekkora halnak szerinted elég gömbakvárium?
Kihagytam: önmagában a gömb akvárium is állatkínzás és tiltott.
Elég gáz haverjaid vannak , szarra oltanám őket...
Egyrészt az önmagában hazugság, hogy ne éreznék magukat rosszul, vagy ne pusztulnának el.
Ha egy halon már észre lehet venni, hogy rosszul érzi magát, annak már annyi, az épp a haláltusáját vívja. Hogy mennyire érzi jól magát, víztesztekkel lehet megbizonyosodni, meg alapvető szakirodalmi ajánlások betartásával.
Másrészt ez a rész szemet szúrt:
"ennyi rosszmájú ember. Úgy gondolom, hogy normálisan tettem fel a kérdést és nyilvánvalóan nem lehet mindenki minden témában otthon, de ezért nem kell máris az ember nyakának ugrani. Normálisan is lehetne közölni,hogy nem lehet,"
Másold már be légyszíves, hol van a rosszmájúság, és a nyakadnak ugrás!
Többször átolvastam a válaszokat, nem találom.
Normálisan megkérdezted, normális válaszok jöttek.
Nem lehet.
El lett mondva, hogy miért. El lett mondva, mire jó ez a méret.
Nem volt személyeskedés, (csak egy válaszoló felé) nem volt támadó hangnem....
Ellenben a gömbakváriumban tartott aranyhal klasszikusan provokatív, úgyhogy most is csak oda tudok kilyukadni, hogy ez valószínűleg egy provokatív trollkérdés.
Ja, ez se nyakadnak ugrás, hanem magánvélemény!
Senkinek se volt bántó a kérdés. Szerintem nyugodtan mondtuk el ,hogy ez alkalmatlan halazásra illetve ,hogy az ismerőseid állatkinzók (lehet ez durva kifejezés de akkor is azok, törvény szerint is). Nem tudom miért reagálsz így. Itt senkinek nem áll szándékában bántani téged szóval nincs se rosszmájúság se nyakadnak ugrás.
Mindegy, a szükséges válaszokat és szakmai oldalakat megkaptad. Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!