72 literben mit tartanátok?
Akad egy üres akváriumom, elevenszülőkön kívül mindenre nyitott vagyok.
Budapesti csapvizet tudok biztosítani, tehát ami nagyon nagyon igényel lágyvizet kilőve sajnos :(((
Mostanában többen is üres akváriumokat találnak otthon, talán hozzánk is elér a hullám…
BP némely kerületében egészen tűrhető a víz keménysége, persze ott is csak akkor ha nem 20+ éves a vezetékrendszer. Éppen ezért hasznos lett volna ha beméred és konkrét értékkel készülsz.
Így erre azt tudom mondani, hogy egy kb 12-14 GH-s víz már több fajnak elég ebben a méretben is. Vesd össze, diszhal.info, akvaristalexikon, mind2 oldalon tudsz szűrni a találatok között. 2 fajt válogatnék össze. Dániók, coryk, kisebb (4-5cm) pontylazacok… néhány példa csak.
Egy csapat csigasügér ( multi vagy similis vagy ocellatus)
Esetleg a vadaszsügér legkisebb változtata. A sumbu ami szintén kedveli a csigahazakat
Az nekem de jó lenne! Egy 72 literesbe beleférne a gyerek összes apró játéka(legó, játékbaba, kisautó, plüssmaci.....)
Legalább egyszer rend lenne a gyerekszobában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!