96 literes akváriumban, milyen fajta harcsákat lehetne tartani?
96 liter az igazábol nem sok. Corydorasoknak jó ,talán az összesnek ,azokból pedig van több tucat féle. A többinek ahogy nézem szűk lenne. Belepörgettem a diszhal.info harcsák részébe s a legtöbb “nem cory” harcsának mind 200-500 liter kell minimum. Kivételek a törpe szívóharcsák s palacsinta algázók meg talán 1-2 ritkább faj.
Köszönöm a válaszokat. Találtam bennük párat amik nekem is tetszenek. Talán még a jövőben tartani is fogok belőlük. :)
Nagy álmom volt régen, hogy zebraharcsákat tartsak, de 200 literes aksi hiányában, illetve a 40 ezer forintos áruk mellett nem valósult meg.
Most pedig van egy 96 literes aki-m aminek már lakói vannak, és csak el szerettem volna gondolkozni, hogy mi mehetett volna bele.
Külföldi oldalakon velük találkozok mostanában sokszor, egy kérdést megérne, hogy tudnak-e szerezni: [link]
Ilyet viszont nem sűrűn, de már láttam: [link] Nekik viszont specializált akváriumra van szükségük és a méretük, színük, aktivitásuk miatt kevésbé szórakoztatóak, mint egy marék páncélosharcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!