Emellé a halak mellé tehetek valamilyen garnélát?
Guppi,fekete molly,anci.
Nem baj ha a kicsiket megeszik csak az alga és a kosz miatt kellene bele szerintem de nem tudom hogy lehet e ezekkel a halakkal összerakni valamilyet.
Aszthiszem félreértettél, én nem privátra gondoltam. Annak érdekében ,hogy mások is segíthessenek itt az üzeneted:
“63 liter 6 guppi 2 molly jbl aquabasis plus táptalaj felette kvarchomok fekete bazalt keverék növények valisneria americana micranthemum monte carlo jávai moha egy vasfa kövek szűrő és világítás a szettes annyit tudok hogy a szűrő teljesítménye 520l/h a világításra már nem emlékszem vegyszereket csak a sera aquatant hasznalom a csapvízbe mást nem nagyon co2 nincs ennyi.”
A takarítási módszereidről nem írtál.
Továbbá a mollyknak s anciknak kevés a 63 liter. Molly 100-120, anci 90 litertől tartható. A szettes szűrők és világítások rendszerint túl gyengék.
A guppik valószínüleg megennék a kicsiket, a mollyk még a felnőteket is megpróbálhatják. Persze most nem vettem figyelemre azt ,hogy melyik milyen vizet igényel (lusta vagyok kiguglizni helyetted na :/ ).
De mint már mondtam: ha koszos az akvárium azon nem segítenek a garnélák, sőt tovább fogják rontani a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!