Ez mitől van, hogy az akváriumban?
Figyelt kérdés
Az akváriumot vasárnap újratelepítettem(ezalatt azt értem hogy halakat kivettem és újra berendeztem az akváriumot) és ma az üvege belülről algás nagyon és a moha ilyen fehér ez miért van?2019. szept. 10. 14:19
1/3 anonim válasza:
Az akvárium vizét teljesen lecserélted vagy a régi víz maradt benne? Ha lecserélted, akkor a régi vízzel együtt a lebontó bacik is mentek, ebben az esetben arra tippelnék, hogy megborult az akvárium egyensúlya és emiatt szaporodtak el az algák. Nem látom, milyen fehér a moha, de ha hirtelen változnak a vízparaméterek, akkor attól kivilágosodhat vagy elpusztulhat a növények egy része.
3/3 Pstas2008 válasza:
Ellenőrizd a víz tisztaságát és győződj meg róla hogy semmi maró anyag (Pl.:Klór) nincs a vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!