Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hol érdemes akváriumi növények...

Hol érdemes akváriumi növényeket venni?

Figyelt kérdés
Budapesten van olyan bolt, ahol személyesen tudok akváriumi növényeket kiválasztani? Egyelőre csak webáruházat találtam, de vajon mennyire biztonságos neten keresztül növényt rendelni?

2019. aug. 5. 20:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó. Akkor mit ajánlasz helyette?
2019. aug. 8. 00:30
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

A 6. Hozzászólásban ott a link...

Meg sem nézted? Negyed áron van mindenféle növény...

2019. aug. 8. 07:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem és köszönöm, de ahogy írtam, nem webáruházat keresek, hanem boltot, ahol megnézhetem, mit veszek.
2019. aug. 8. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

"én növényeimmel ne foglalkozz mert olyan halakat tartok amiket még képeken se láttál: tropheus, petrochromis."

Már ne is haragudj, de pár sügértől nem fogom hanyattvágni magam, akkor sem, ha latinul írod a nevét.. Tudnék én is latinul beszélni neked, annak ellenére, hogy holt nyelv, mert egyetemi szinten tanultam sok évig. :)

Ha pedig sügeres akvároumod van, amiben, ha biotóp, akkor szinte nincs is növényzet, nem tudom mitől vagy az akvakertészetben olyan nagy szakértő, vagy talán lövésed sincs arról sem, hogy milyen aiváriumod van és mik az igényei.

Egyébként kb 15 éve foglalkozom akvarisztikával és jelenleg is van egy high tech növényes akváriumom, ami kb sokadik, csak szerintem ezzel villogni olyan, mint amikor a 14 éves fiúk azzal hencegnek a másiknak, hogy mekkora farkuk van. Aztán kiderül, hogy a legüresebb edények zörögnek a leghangosabban :).

2019. aug. 8. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:
68%
Illetve, ha már annyira a pénztárcámban nyúlkálsz, akkor megnyugtatlak, pár 10 ezer forint a növényekért nem vág földhöz, ha azt nézem, hogy csak a szűrésem, világításom, co2 rendszerem és a tápjaim többe vannak, mint 400 ezer...
2019. aug. 8. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!